dijous, 12 de març del 2009

Real?

Som allò que de veritat creiem? O pot ser vivim una realitat imaginaria? Pot ser tot és un somni o un joc virtual, com en Matrix per què no?. Només al final ho sabrem.

Encara que pot ser Castelló té la resposta i nosaltres no ho sabíem...


... ens alerta d'alguna cosa?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'he trobat gràcies al Joc Literari d'en Tibau i a nosaltres, que potser vivim massa dins d'aquest món virtual dels blogs ens hauría d'animar pensar que encara hi ha llocs autèntics com aquesta plaça, llocs que són de veritat, reals com la vida mateixa vaja!
Ara parlant seriosament: No és el primer rètol que veig on la versió catalana es fa sense fixar-s'hi gaire (per no dir gens), sembla que mentre les errades ortogràfiques en espanyol són imoperdonables, en canvi en català no cal patir.
Crec que seria una bona idea fer un recull de pífies com aquestes que segur que tots hem vist pels nostres carrers.
XAREL_10

MeiAlbiol ha dit...

Hola Xarel_10

És una vergonya la veritat però què hi farem? FOTOS!! Jo tenia pel cap fer un recull de fotos de totes les coses que hem vaig trobant per ahí que són il·lògiques o que duen faltes garrafals.

Pot ser algún dia editaré un llibre per a regalar-lo als ajuntaments :P

No sé si vius a un poble on fan falles però al meu sí que se'n fan. Valore moltíssim l'esforç? (no deuria de ser-ho però no ofenguem a nungú) però enguany n'he vist de tots els colors: sense accents, "cuan", "avanç" quan volia dir abans, "l'avia" per l'havia", etc.

Si tenen cura dels detalls de la falla, per què no de les crítiques? Una cosa és el parlar de cada zona, un altra cosa són aquests errors.